Omgeving - Rijbaan molenzicht
B&B Denderwindeke, Molenzicht, Ninove
443
page-template-default,page,page-id-443,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Omgeving

In de directe omgeving van B&B Molenzicht vindt u recreatiedomein De Gavers, de Muur van Geraardsbergen, de Bosberg, enz. Mooie vergezichten aan de rand van het Pajottenland, het kasteel van Gaasbeek, de Dendervallei en de stad Ninove zullen zeker uw hart veroveren. Indien u op zoek bent naar een plaats waar u onvergetelijk kan genieten, kom het dan zeker eens ontdekken.

Verder op deze pagina vindt u meer info.

Alpaca wandeling

Wandelen met Alpaca’s is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Een rustige wandeling langs een mooie en rustige omgeving . Een ware ontspanning voor mens en dier. Tijdens de wandeling wordt een woordje uitleg verschaft over deze prachtige dieren.
De wandeling duurt ongeveer 1 u 30′ en kost 10 € per persoon.
Graag een seintje voor reservering.

Wandelen

Eindeloos wandelen. In de directe omgeving zijn er de trage wegenwandelingen in Ninove, Appelterre, Meerbeke, Pollare en Denderwindeke: https://www.ninove.be/trage-wegen-ninove

Ninove :     Wortelwandeling  6km
De ‘Wortelwandeling’ begint aan de voetgangersbrug ’t Oeverstekske (kant Bevrijdingslaan). Parkeergelegenheid vind je op de IKORN parking die ’s avonds en in het weekend vrij te gebruiken is.
Appelterre Eichem:    Van Venebroek tot Moerasbos  11 km
Vertrekken kan je aan de kerk in Appelterre (naast het kapelletje het bos in), thv de Venebroeken (aan kruispunt Den Dollar) of in Eichem waar de ‘doorsteek’ zich bevindt.
Outer :   Vertrekken Abdijkerk tot Steenbakkerij   10 km
Denderwindeke:   Stenenmolenwandeling   8km

Fietsen

 

Fietsen in de Vlaamse Ardennen. De legendarische Muur en Bosberg op een boogscheut  !
In de omgeving zijn er vele MTB-routes: 

Mountainbikeroute Zuid-Oost-Vlaanderen 

Mountainbikeroute De Krasjelroute

Meer info : zie ninove.be/mountainbiken

Fietsen kunnen aan de prijs van 5,00 € per dag gehuurd worden.

Omgeving

Denderwindeke

Geraardsbergen

Ninove Abdijkerk

Ninove Brouwerij Slaghmuylder