B&B Molenzicht - Rijbaan molenzicht
B&B Denderwindeke, Molenzicht, Ninove
101
page-template-default,page,page-id-101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

B&B Molenzicht

Molenzicht is een gerestaureerde langgevelhoeve gelegen in Denderwindeke, deelgemeente van Ninove, in een prachtig natuurlandschap. Het zicht van de molen, eeuwenoude kapelletjeswegen, de rand van het Pajottenland, de vallei van de Dender en een groene gordel van velden en bossen maken van uw verblijf een unieke beleving. Ontwaken tussen de paarden of door de lokroep van de fazant in onze gezellige kamers alsook ontbijten op onze ingerichte oude graanzolder, daar kan iedereen van genieten. B&B Molenzicht is ook een ideaal verblijf voor zakenlui die in een gemoedelijke sfeer willen tot rust komen.

In de directe omgeving van B&B Molenzicht vindt u recreatiedomein De Gavers, de Muur van Geraardsbergen, de Bosberg, enz. Mooie vergezichten aan de rand van het Pajottenland, het kasteel van Gaasbeek, de Dendervallei en de stad Ninove zullen zeker uw hart veroveren. Uitstappen met koets of zelfs een tochtje op de Dender kunnen ingepast worden in het arrangement, dit valt wel op voorhand te bespreken. Indien u op zoek bent naar een plaats waar u onvergetelijk kan genieten, kom het dan zeker eens ontdekken.

Kamers

Prijslijst

 

Prijzen voor één overnachting met ontbijt

50 € voor 1 pers

               70 € voor 2 pers

Billy & Bolly

Arrangementen

 

Tijdens uw verblijf kunnen we verschillende formules aanbieden zoals een daguitstap met huifkar, een boottocht op de Dender, gezellig tafelen in de streekrestaurantjes zijn op voorhand bespreekbaar. Of gewoon niets doen, wandelen of fietsen, de keuze blijft aan de klant. Fietsen kunnen mits een kleine vergoeding gehuurd worden.

Uitstap met tweespan

Omgeving

Denderwindeke

Geraardsbergen

 

Ninove Abdijkerk